Loading...

IBM VERSE – DEN NYE GENERASJONEN E-POST

Da IBM ansatte en helt ny generasjon designere skapte det en revolusjon. De nye unge designerne tenkte helt annerledes om hvordan man skal jobbe med e-post. De bragte inn helt nye tankeganger om arbeidsprosesser. Resultatet ble IBM Verse – en helt ny og intelligent måte å jobbe med e-post på.

Med analyseverktøy i bunnen lærer IBM Verse hvordan du jobber og hvem du samhandler mest med. Basert på dette vil du nå få en intelligent e-post-leser som automatisk sorterer og fokuserer e-posten din slik du vil ha den. Den kartlegger samhandlings-strukturen og nettverket ditt slik at du får grafisk oversikt over alle som er involverte i hver enkelt e-post.

Og for første gang i historien får du nå en “mute” knapp for e-post, slik du fra før har på telefonen for å dempe lyden. Nå kan du dempe e-posten slik at du fjerner visuell støy og kan konsentrere deg om akkurat den e-post-meldingen du ønsker å jobbe med akkurat nå.

Dessuten vil IBM Verse også hjelpe deg å huske når du må følge opp e-post du har sendt, ikke bare den du har mottatt.

Søke- og filtrerings-mulighetene er uovertrufne i forhold til gammeldagse e-postklienter. Her søkes det både i avsendere, innhold og i vedlegg. Og er det et vedlegg du er på jakt etter så filtrerer du slik at bare vedleggene synes i søkeresultatet.

IBM Verse holder rede på hvem du samarbeider med og genererer en egen meny i topplinjen der du ser bilder av dem du samhandler med. Fra dette ikonet kan du også få mer informasjon og kontaktdata, chatte eller skrive en ny e-post.

I bunnen av skjermbildet ser du hele tiden en grafisk oversikt over dagens møter og avtaler – uten å gå inn i selve kalenderen. Ved å klikke på det enkelte møte får du opp et view med tid, sted, agenda – eller til og med logge deg rett inn i et digitalt møte!

Mobilt? Ja, selvfølgelig! Alt du kan gjøre på din desktop kan du også gjøre på håndholdte enheter enten det er iOS eller Android. Applikasjonene for mobile enheter laster du gratis ned fra der du normalt finner app’er til din dings.

Må du installere en egen klient på din desktop? Nei. Det du trenger er en nettleser.

FAKTA OM IBM VERSE

 • IBM Verse er en kraftfull e-post-tjeneste som gjør et mulig for brukerne å aksessere forretnings-posten fra sin desktop, fra en nettleser eller fra sin mobile enhet.
 • IBM Verse skiller seg fra tradisjonelle e-post-klienter ved sitt moderne bruker-orienterte design, inkludert avansert sosial analyse og meget avanserte søkemuligheter.
 • IBM Verse hjelper brukerne til raskt å finne og fokusere på det aller viktigste innholdet og fjerne «støy». Når hadde du sist en «mute» knapp for e-post?
 • IBM Verse er tilgjengelig både som en enkeltstående løsning eller som en del av den markedsledende plattformen for profesjonelle virksomheter – IBM Connections Cloud.
 • En intuitive e-post-løsning som forstår og lærer seg brukerens arbeids-mønster, basert på moderne brukergrensesnitt og optimalisert for desktop og mobil.
 • Mer strømlinjeform og mindre «støy» fra mindre viktig e-post hjelper brukeren til å prioritere og fokusere på det innholdet som er viktigst.
 • Informasjonsutveksling på en intelligent måte med innebygget sikkerhet og sosiale applikasjoner som skaper høyere effektivitet i organisasjonen.
 • Analytisk intelligens hjelper deg å jobbe smartere.

 • Intuitivt brukergrensesnitt gir bedre oversikt.

 • “Mute” visuell støy fra uviktig e-post for å fokusere.

 • Grafisk oversikt over dagens møte og avtaler uten å åpne kalenderen.

 • Visuell oversikt over de du samarbeider mest med.

 • Direkte tilgang til dokumenter i Connections og Box.

 • Del e-post direkte til blogg for å informere andre.

 • Lærer seg ditt arbeids-mønster automatisk.

 • Alle funksjoner er tilgjengelig på alle mobile enheter.

 • Last ned gratis mobilapper for iOS og Android.

 • Alt du kan gjøre på desktop kan du gjøre på mobil.

 • Effektiviserer din hverdag slik at du får jobben gjort – der og da!

DERFOR SKAL DU VELGE IBM VERSE

Undersøkelser viser at man bruker en tredjedel av arbeidsuken til å lete etter informasjon i innboksen. E-post er blitt dagens mareritt og en hemsko for effektiviteten i mange bedrifter. Flere europeiske bedrifter forbyr nå bruk av e-post internt og stenger medarbeidernes tilgang til e-post-kontoen etter arbeidstid. Utslitte medarbeidere gjør en dårlig jobb, sier de.

Da IBM skapte den nye måten å jobbe med e-post på tenkte de helt annerledes. De satte effektivitet og produktivitet i høysetet. Derfor laget de en e-post-leser med analytisk intelligens og utrolig kraftig søkemotor. På bare ni måneder skiftet de ut e-post-leserne til alle sine 400.000 medarbeidere over hele verden. Det lettet arbeidspresset på medarbeiderne betydelig og økte effektiviteten.

Ønsker du en mer effektiv og raskere måte å jobbe på så skal du ta en titt på IBM Verse. Du vil bli positivt overrasket!

BESTILL I DAG!

Er du allerede overbevist og vil i gang med å effektivisere din bedrift?

Hver dag hjelper vi store og små bedrifter med å jobbe smartere!
BESTILL I DAG!