Loading...

EVERNOTE GJØR DEG MER EFFEKTIV

Evernote er den digitale notatblokken som aldri blir utskrevet, men der du kan lagre informasjon, notater, planer, dokumenter, bilder illustrasjoner, kontrakter, tegninger og hva du enn måtte ønske – og dessuten putte alt sammen i lommen og ta med deg hvor du vil.

I en moderne hverdag som vår, der vi stadig er på farten, løper i møter og trenger å huske det vi opplever og lærer, så er Evernote det ultimate verktøyet i all sin enkelthet.

Deltar du på en forelesning kan du både samle notater, lydopptak og bilder. Det samme kan du i møter. Og du kan få med deg notatene som er skrevet på tavlen ved å ta et bilde, eller ta opp foreleserens foredrag i lydform. Har du skrevet notater på papir kan du ta bilde av disse og samle dem sammen med alle de andre notatene – i ett og samme dokument.

Dessuten er det superenkelt å gjenfinne notatene etterpå. Evernote søker til og med i håndskrevne tekster og gjenkjenner ordene raskt og effektivt.

Mange bedrifter tar i bruk Evernote Business der man har en felles del og en privat del for hver bruker. Man gjør hele notatbøker eller enkle notater tilgjengelige både for interne og eksterne brukere. Man lager notater med sjekklister for oppgaver, setter varsel for når ting skal følges opp og deler med dem som er engasjerte i samme prosjekt eller oppgave.

Evernote kan også brukes som arkiv både for bilder, presentasjoner og dokumenter. Og du kan redigere i disse dokumentene uten å laste dem ned til harddisken først. Du ganske enkelt åpner dokumentet der det er, redigerer det og lukker det – derved er den den redigerte versjonen som lagres i Evernote igjen. Supert for deg som holder mange presentasjoner og ønsker å ha dem med deg overalt.

Med Evernote kan du velge om du kun vil bruke nettleser-versjonen eller en lokal klient på din desktop, enten den er Windows eller MacOS. Da kan du velge hvilke notatbøker du vil skal være lagret både i den lokale klienten eller på serveren. Det samme gjelder om du heller vil benytte en håndholdt enhet som en smarttelefon eller et nettbrett.

En fantastisk funksjon er Evernote Web Clipper som installeres som en liten plugin i din nettleser. Finner du en artikkel på internett som du gjerne vil ta vare på, klikker du simpelthen bare på det lille elefant-symbolet i nettleseren og vips tar Evernote en levende kopi av nettsiden – enten hele eller i utsnitt – og legger inn i din Evernote database. Da har du denne artikkelen tilgjengelig overalt. Et utrolig bra verktøy når man driver research.

Søkefunksjonen i Evernote er utrolig bra og fantastisk rask. Med et søkeord eller to, eller ved å søke på en tag, dukker relevant informasjon opp raskt som lynet.

Med Evernote kan du også lage enkle presentasjoner av dine notater og bilder. Et svært nyttig verktøy når du skal diskutere momenter i et møte der tidligere notater, bilder, planer eller tegninger skal diskuteres. Og det er veldig enkelt å dele innhold med andre både internt og eksternt.

En annen nyttig funksjon er Evernote Chat som gir deg muligheten til raskt å samtale med kolleger som sitter et annet sted enn deg. Med denne samtaler man og deler informasjon i løpet av sekunder.

Mange, som vi i Brainworker, har funnet stor nytte i å ta i bruk ScanSnap. Det er en hendig liten skanner med programvare som er spesial-laget for bruk med Evernote. Har du for eksempel en bunke med bilag fra en jobbreise stapper du like godt hele bunken i skanneren, uansett format, og trykker på knappen. Vips blir bilagene skannet og tolket. Det betyr at Evernote selv finner ut om dette er bilag, dokument, bilder, visittkort etc. og automatisk legger det inn i riktig notatbok. Skanner du visittkort vil Evernote automatisk legge disse i BizCards digitalisere informasjonen på visittkortene og legge denne inn i adresseboken din (MacOS).

Ønsker du å arbeide papirløst er Evernote løsningen!

Brainworker AS er autorisert som ECC (Evernote Certified Consultant) og har spesialkompetanse på å bygge arbeidsflyt, struktur og effektive prosesser i Evernote. Det fins bare to ECC-sertifiserte konsulenter i Norge.

TA KONTAKT FOR EN LIVE DEMO ELLER BESTILL DIN EGEN EVERNOTE BUSINESS KONTO!

FAKTA OM EVERNOTE

 • Verdens beste digitale notatblokk!

 • Enkel å bruke!

 • Både for desktop og mobil!

 • Utrolig rask søkefunksjon!

 • Skanner dokumenter og lagrer dem automatisk etter forhåndsbestemte kategorier.

 • Med Evernote og ScanSnap får du en papirløs bedrift!

 • To-Do lister med varsel-funksjon!

 • Lag din egen arbeidsflyt!

 • Integrerer med flere e-post-løsninger som Gmail og Outlook.

 • Perfekt for studenter og forelesnings-notater.

 • Forenkler dokument-deling i bedrifter og organisasjoner.

 • Forenkler prosjekt-arbeide og samhandling.

DERFOR SKAL DU VELGE EVERNOTE

Evernote Business gir dine medarbeidere en enkel og effektiv måte å samhandle på der de til en hver tid befinner seg. Du kan jobbe direkte mot serveren via en nettleser, eller bruke en lokal klient på din desktop eller håndholdte enhet. Med Evernote finner du raskt igjen informasjon du tidligere har lagret, enten det er notater, dokumenter, bilag, bilder, presentasjon eller lydopptak. Du kan redigere i dokumentene uten å laste dem ned til harddisken først.

Evernote er svært enkel å bruke og krever minimalt med opplæring. Evernote finnes i flere utgaver:

 • Basic
 • Plus
 • Premium
 • Business

Hvor stor lagringskapasitet og hvor mye funksjonalitet du får avhenger av hvilken pakke du velger.

Spør oss om råd.

BESTILL I DAG!

Kom i gang med din egen Evernote Business!

Hver dag hjelper vi store og små bedrifter med å jobbe smartere!
BESTILL I DAG!