support2018-09-26T10:28:39+02:00

SUPPORT:
NÅR DU TRENGER OSS ER VI BARE ET KLIKK UNNA!

En bil som ikke starter er nytteløst som transportmiddel. Et dataverktøy som ikke virker slik det skal er like nytteløst. Derfor må du ha tilgang til dyktige fagfolk – kompetente IT-teknologer med dybdekunnskap på sine spesialfelt, men også evne til å bruke kunnskapen sin til løse problemer, implementere teknologien optimalt og tilpasse teknologien slik at de passer din måte å jobbe på.

Våre it-konsulenter har nesten hundre års erfaring til sammen. Det betyr at de har vært borti de fleste utfordringer som er å oppdrive. De har sertifisert kompetanse godkjent av våre leverandører – og de har denne innbitte viljen som folk med yrkesstolthet skal ha – de gir seg aldri!

I vår pool av konsulenter finner du mye teknisk kompetanse og erfaring med en rekke plattformer og teknologier:

IBM Domino, IBM Notes, IBM Verse, IBM Connections, IBM WebSphere, IBM XPages, Java, Javascript, html, xml, groovy, grails, Windows, Linux Ubuntu, MacOS, iOS, Android, Microsoft Office 365, Microsoft Outlook, Microsoft Project, Evernote Business, Box Business og WordPress – bare for å nevne noe!

Kontakt oss for en prat om hvilke utfordringer du har og hva vi eventuelt kan gjøre for deg. Vi har ganske sikkert vært involvert i lignende tilfeller hos andre av våre mange felles kunder og kan dra nytte av disse erfaringene for å løse også dine problemer.

PRØV VÅR SUPPORT

Vi har en digital support-desk der du kan registrere dine problemer og behov for hjelp. Send en e-post til support@brainworker.zendesk.com med firma og kontaktinformasjon – samt en god beskrivelse av problemet. Deretter vil den av konsulentene som har mest erfaring og best kompetanse kontakte deg for å komme i gang med problemløsningen.

Vår standard timepris er NOK 1.250,- eks. mva. og da fakturerer vi kun for faktisk arbeidstid. Husk at dyktige folk løser problemene raskere!

Trenger vi bare en halvtime på å løse problemet ditt, ja, så fakturerer vi bare for halvtimen. Må vi reise ut til deg for “on site” support, kommer reise og opphold etter statens satser i tillegg.

KJØP KLIPPEKORT
Ved å kjøpe forhåndsbetalt klippekort á 10 timer får du prioritet og en hyggelig rabatt. Vi lover det lønner seg.

REGISTRER DITT SUPPORT-BEHOV!
REGISTRER DITT SUPPORT-BEHOV!
Share This