new way to work2018-03-07T13:58:25+02:00

FOREDRAG, WORKSHOPS OG WEBINAR:
THE NEW WAY TO WORK

Foredragene gjennomføres innenfor en tidsramme på 45 – 60 minutter og kan situasjons-relateres til den enkelte bedrift/oppdragsgiver. Samtlige foredrag kan også gjennomføres som halvdags workshops – 3 timer – der deltakerne får oppgaver som skal løses der og da – både personlig og i gruppe. Man kommer ut av workshop’en med effektive verktøy og en personlig tiltaksplan. Ved spesielle behov kan en halvdags workshop utvides til et prosjekt som går over tid, også med personlig oppfølging/coaching av hver deltaker. Marine Harvest er en av kundene som har gjort dette med godt resultat.
Vi lever også i form av korte webinarer via internett!
Kontakt arne@brainworker.no for dialog.

JOBB MINDRE OG FÅ MER GJORT!

Dette er et foredrag som er sett av over 10.000 mennesker på TEDx, konferanser og kick-offs. Et engasjerende foredrag om hvordan man kan få mer gjort ved å tenke nytt, endre holdning og jobbe smartere med nye metoder. Humoristisk, engasjerende og full av aha-opplevelser man kjenner seg igjen i. Toppscorer!

SLIK SKAFFER DU NYE KUNDER VIA LINKEDIN

Alle kan fortelle deg hvordan du kan bygge nettverk i sosiale medier for å skaffe deg en ny jobb. Arne Sigurd Rognan Nielsen kan derimot lære deg hvordan du kan bruke LinkedIn til automatisk å skaffe deg nye kunder. LinkedIn jobber for deg – mens du sover! Du lærer å lage en profil som er målrettet og dynamisk. Du lærer hvordan du finner nye kunder – automatisk. Du lærer hvordan du får kontaktene dine til å bli interessert i videre dialog. Du lærer tre-stegs-modellen som knytter kontaktene til deg. Arne tredoblet sitt tilfang av nye kunder med hjelp av denne metoden!

SLIK ØKER DU PRODUKTIVITETEN MED NYE ARBEIDSMETODER

Hva nytter det om bedriften fremstår glatt og polert på utsiden, men er lodden som en polvott  på innsiden? Dette foredraget handler om hvordan du får dine medarbeidere til å jobbe bedre sammen og øke produktiviteten med 25% ved å innføre nye, åpne og sosiale arbeidsmetoder og moderne digitale samhandlings-verktøy. I sine 16 år som Social Business Evangelist i den internasjonale gigant-bedriften IBM med 400.000 ansatte, har Arne gjennomført en rekke prosjekter med innføring av digital samhandling i mange norske bedrifter. I dette foredraget deler han sine råd og erfaringer med mange praktiske eksempler!
HVORDAN SELGE MER MED HJELP AV EFFEKTIVE SALGSPROSESSER!
Arne Sigurd Rognan Nielsen har skrevet en rekke lærebøker og artikler om salg og markedsføring. I hele sitt voksne liv har salg vært basisen i all hans virksomhet. Salg er kommunikasjon og kommunikasjon er salg. Arne har studert og brukt en rekke salgs-metodikker; Solution Selling, Signature Selling, Provocative Selling, Consultative Selling og Sales Forensic. Med hans metoder og enkle steg-for-steg prosess (Leads – Qualify – Engage – Value Proposition – Proposal – Commitment) lærer han deg hvordan du skal sikre kvalitet i hvert steg i salgsprosessen. Med denne metoden oppnår du å selge mer, raskere og sikrere. Med andre ord – effektivt salg!
SLIK JOBBER DU SMARTERE MED IBM CONNECTIONS
Hvorfor ikke lære av de som har jobbet med IBM Connections i en årrekke? En ting er å kjenne funksjonene og mulighetene – noe helt annet er det å lage gode arbeidsprosesser og effektiv arbeidsflyt for å skape effektivitet og få mer gjort med bedre oversikt. Vår opplærings-konsulent Hogne Bø Pettersen med bakgrunn som ansvarlig for opplæring i bruk av samhandlings-verktøy i Molde-bedriften Brunvoll lærer deg triksene og deler si n mangeårige erfaring med deg.
 • Hvordan bruke IBM Meetings enkelt og optimalt.
 • Hvordan bruke IBM Docs sammen med Microsoft Office
 • Hvordan styre prosjekter med IBM Activities
 • Hvordan skape effektiv kommunikasjon med IBM Chat
 • Hvordan bruke IBM Verse til å oppnå intelligent og enklere arbeide med e-post.
 • Hvordan lage effektive digitale samhandlings-rom med  IBM Communities for å effektivisere samarbeidet både internt og eksternt!

Med andre ord – hvordan bli supereffektiv med The New Way To Work!

SLIK JOBBER DU MER EFFEKTIVT MED E-POST
Lei av e-post? Lei av kaos i innboksen? Går det helt over styr?

Du kommer aldri til å bli kvitt e-posten. Den vil alltid være der enten du liker det eller ei. Men slik dagens e-post-klienter er i dag bidrar de ikke særlig til effektivitet. Den er ikke særlig stress-dempende. Men selv om du i følge undersøkelser i gjennomsnitt bruker nesten to hele arbeidsdager hver uke på å jobbe med e-post så fins det håp.

Det finnes smartere måter å jobbe med e-post på uansett hvilken plattform for e-post du befinner deg på. Enten du bruker Microsoft Outlook, IBM (Lotus) Notes, Apple Mail, Google Mail eller andre – så finnes det smarte triks som hjelper deg å gjøre jobben lettere.

Vår opplærings-konsulent Hogne Bø Pettersen kan alle triksene og metodene for ikke å drukne i innboksen.

 • Hvordan skille viktig e-post fra e-post som haster.
 • Hvordan sortere e-post og prioritere hvilke som skal behandles.
 • Hvordan skrive korte og effektive meldinger.
 • Hvordan dra nytte av standardiserte svar-meldinger.
 • Hvordan skrive e-post titler slik at de blir lest først.
 • Hvordan gjenfinne e-post som har gått helt i glemmeboken.
 • Hvordan bruke mindre tid på e-post og få mer tid til å få unna oppgavene.

Alt dette lærer du av vår instruktør – enten i form av et kort og inspirerende foredrag – eller ved å lære triksene hands on i en workshop.

KONTAKT!

Hver dag hjelper vi store og små bedrifter med å jobbe smartere!

Hver dag hjelper vi store og små bedrifter med å jobbe smartere!
KONTAKT!
Share This