30 dagers salgsmaskin 2017-02-15T09:59:03+00:00

30 DAY SALES MACHINE

Tro det eller ei! Nå kan du lete etter nye potensielle kunder på LinkedIn, mens du sover! Med Trevor Turnbull’s metode «30 DAY SALES MACHINE» kan du oppnå resultater du ikke trodde var mulig. Med intelligente søke-metoder og smarte plugins i din nettleser kan du automatisere din leting etter nye kunder – eller prospects som det heter på selger-språket.

Da Brainworker startet sin virksomhet i 2015 måtte vi bygge opp en helt ny kundeportefølje. Vi gjorde det ved å ta i bruk metodikken i 30 DAY SALES MACHINE. Og gjett hva som skjedde: Etter en ukes tid hadde vi over 200 nye seriøse prospects som vi kunne begynne å kvalifisere. Suksessen var overveldende og vi måtte ta en pause i arbeidet med prospecting for å kunne følge opp alle de nye mulighetene.

30 DAY SALES MACHINE er et hands-on online kurs som går over 30 dager. Det består av en rekke live online seminarer, video-forelesninger, arbeidsoppgaver, verktøy, prosesser og scripts du kan bruke i kunde-kommunikasjonen. Du begynner med andre ord å jobbe med din egen prospecting fra første øyeblikk. Slik sett begynner kurset å betale seg med det samme.

Brainworker AS har nå tatt dette konseptet til Skandinavia og vil tilby workshops, deltakelse i det fulle online kurset, samt utføre denne type prospecting for kunder som ikke har tid eller ressurser til å gjøre dette selv. Dette gjør vi i nært samarbeide med 30 DAY SALES MACHINE, men på våre skandinaviske språk med en norsk VA (virtual assistant).

Dette er en meget effektiv form for å finne nye kunder i bedriftsmarkedet og som får utrolig gode tilbakemeldinger fra de som har lært metoden.

Ta kontakt med oss for å høre mer!

FINN NYE KUNDER MENS DU SOVER

Ja, vi vet det høres sprøtt ut, men med vår metode kan du finne nye kunder på LinkedIn mens du selv ligger og sover. Vi har gjort det selv og det virker! Vi tok dette kurset som har 30 dagers varighet via internett og mangedoblet vår tilgang av nye potensielle kunder. Metoden bygger på LinkedIn og noen enkle verktøy i tillegg. I tillegg får du en metode for å bygge tillit og knytte verdifulle kontakter som senere blir dine trofaste kunder. Metoden har en høy konverteringsrate.

Du lærer hvordan du tilpasser din LinkedIn-profil slik at den tiltrekker din målgruppe. Du får en metode for tilnærming til kunden i flere steg som skaper tillit. Du får ferdige og velprøvde skript du kan benytte i kommunikasjonen med de potensielle kundene. Og du får en analytisk metode for å konvertere prospektene til aktive kunder.

Dette er et kurs som krever noe av deg. Det krever at du setter av tid og jobber systematisk. Men når du først har fått tilgang til kurset er du livsvarig medlem og tilgang til et support-apparat og en internettbasert nettverk av andre som benytter samme metode.

Kurset har kun en engangs-avgift og det påløper ingen andre kostnader for support og tilgang til oppdateringer.

KONTAKT!

KONTAKT OSS I DAG FOR Å FÅ MER INFORMASJON!

KONTAKT OSS I DAG FOR Å FÅ MER INFORMASJON!
KONTAKT!