TJENESTER2017-08-07T15:26:36+02:00

FOREDRAG, WORKSHOPS OG KONSULENTTJENESTER

Brainworker leverer en rekke tjenester til sine kunder. Dette kan være rådgivning, foredrag, opplæring i form av kurs eller workshops – og tekniske tjenester ved implementering av digitale verktøy som øker effektiviteten i organisasjonen.

VI GJØR DINE MEDARBEIDERE MER PRODUKTIVE

Vår hovedvirksomhet er å bidra til bevisstgjøring, opplæring og engasjement hos dine medarbeidere. Vi analyserer deres arbeidsvaner, prioriteringer og tidsforbruk.

  • Vi gjør dem bevisste på sine arbeidsmessige uvaner og feilprioriteringer.
  • Vi lærer dem hvordan de kan jobbe mer effektivt og fokusert med de viktige tingene slik at de ikke blir hengende etter med oppgavene. 
  • Vi bidrar til å frigjøre hjerne-kraften og kreativiteten hos medarbeiderne til beste for bedriften, resultatene og dem selv. Med andre ord frigjør vi ressurser slik at medarbeiderne for gjort mer innenfor normal arbeidstid.

Dette skjer gjennom bevisstgjøring, opplæring og ved å skape energi og engasjement. Og i en del tilfeller gjør vi det ved å innføre nye arbeidsmetoder og teknologier som forbedrer samhandlingen og øker kompetansen og arbeidsgleden i organisasjonen. 

VI GIR DEG DE MODERNE VERKTØYENE

Brainworker har en portefølje av digitale og markedsledende arbeidsverktøy innen samhandling, salg og prosjektstyring. Alle disse verktøyene er nettsky-baserte og representerer The New Way To Work. Brainworker er autorisert forhandler og sertifisert som konsulenter for alle leverandørene: IBM, Pipelinersales Inc., Evernote Corporation og TrilogGroup Inc.

Se Verktøy  i hovedmenyen! 

VI HAR EN POOL AV LEDENDE TEKNISKE EKSPERTER

Vi samarbeider med et nettverk av ledende norske IT-konsulenter som besitter sertifisert kompetanse på alle våre tekniske løsninger og produkter. Disse konsulentene har mangeårig erfaring fra en rekke prosjekter hos små og store bedrifter i inn- og utland. 

Vi gjennomfører våre prosjekter til avtalt tid og i henhold til de forventninger vi sammen har definert skal være oppfylt for å defineres som suksess. Din suksess er vår fremtid!

Kontakt oss i dag!

Nå kan du også kjøpe support og problemløsning «i løs vekt» fra de samme ekspertene!

Hver dag hjelper vi store og små bedrifter med å jobbe smartere!
Kontakt oss i dag!

FOREDRAG, WORKSHOPS OG WEBINAR

FOREDRAG

Vi tilbyr flere typer foredrag, enten det er til ren inspirasjon eller for et faglig utbytte både for hver deltaker og bedriften. Garantert utbytte, høy energi og ikke et kjedelig øyeblikk.

KONTAKT OSS!

WORKSHOPS

Alle våre foredrag kan også leveres som workshops der vi går mer i dybden og engasjerer deltakerne med egne oppgaver. Halvdags- og heldags. Store eller små grupper.

KONTAKT OSS!

WEBINAR

Vi lever også mini-seminarer via internett – såkalte webinarer. Det betyr at deltakerne kan sitte ved en dataskjerm eller en håndholdt enhet og følge med. 30 – 60 minutter.

KONTAKT OSS!

KONSULENTTJENESTER

RÅDGIVNING

Brainworker hjelper deg til å utvikle en strategi for effektivisering av dagens arbeidsprosesser. Med vår kompetanse og erfaring vil du kunne utvikle en mer produktiv organisasjon som deler kunnskap og samhandler optimalt – med gode gode tall på bunnlinjen som resultat.
Vi hjelper deg å velge metode, utvikle tiltaksplan og gjennomføring. Vi rådgir om valg av digitale arbeidsverktøy internt og i sosiale medier. Digital-markedsføring er et av våre spesialområder.

KONTAKT OSS!

OPPLÆRING OG KURS

Bevisstgjøring, opplæring og engasjement er avgjørende for at medarbeidere skal kunne skape resultater. Derfor vektlegger vi motivasjon, opplæring og energisk handlekraft i alle våre prosjekter.
Vi sier gjerne at også her kommer 80/20 regelen til anvendelse fordelt på 80% psykologi og 20% på teknologi. Derfor motiverer vi brukerne og lærer dem å bruke de digitale verktøyene til å jobbe smartere og mer effektivt. Kun det som brukes skaper resultater!

KONTAKT OSS!

IT-TEKNISKE TJENESTER

Nye teknologier er i ferd med å forandre verden. Skal vi skape bedre resultater enn tidligere må vi ligge i forkant og jobbe annerledes enn tidligere. Derfor har vi skaffet oss en pool av dyktige rådgivere og konsulenter som er de lendende innenfor digitale verktøy og prosesser. Disse bidrar i rådgivning, gjennomfører teknisk implementering av nye verktøy og skreddersyr løsninger som passer deg og din situasjon. Vi er med deg hele veien til oppdraget er løst og du er fornøyd.

KONTAKT OSS!

Få nyhetsbrevet GOD MANDAG rett i
innboksen GRATIS annenhver mandag.

Share This