REFERANSER2017-08-07T15:06:08+02:00

ET LITE UTVALG AV KUNDER OG PROSJEKTER
VI HAR JOBBET MED

 

STEIGEN KOMMUNE

Steigen Kommune valgte IBM Connections Cloud for å effektivisere samhandlingen i kommunen og optimalisere interkommunalt samarbeide med andre kommuner. Brainworker leverte motivasjon og opplæring av de ansatte og er nå kommunens faste partner og rådgiver også når det gjelder IBM lisenser.

FJORD 1

Kyst-trafikk-selskapet Fjord1 ønsket å effektivisere intern samhandling og bedre kompetanse-delingen. De valgte IBM Connections Cloud. Brainworker står for motivasjon, rådgivning og opplæring med et eget “train-the-trainers” opplegg.

DANSK TANDFORSIKRING

Det danske forsikringsselskapet Dansk Tandforsikring ønsket seg en moderne CRM-løsning for sine selgere rundt om i Danmark. Etter å ha tatt kontakt med Brainworker AS valgte de Pipeliner CRM. Vi solgte dem lisensene, importerte gamle kunde- og prospect-lister, tilpasset salgs-syklusen etter deres behov og besørget opplæring via internett.

DELTA GRUPPEN

Arbeidsmarkedsbedriften Delta Gruppen i Østfold ønsket å forbedre samhandlingen mellom sine avdelinger rundt om i fylket, samt effektivisere en del interne prosesser. De valgte IBM Connections Cloud til dette. Lisenser ble levert av Atea, mens motivasjon og opplæring ble levert av IBM og Brainworker.

MODERNE BYGGFORNYELSE

Moderne Byggfornyelse AS har en rekke installasjoner av programvare fra IBM og benytter våre konsulenter til en del av oppdragene. De har også valgt Brainworker som rådgiver og lisens-partner for IBM Connections Cloud og Box.

HAMARØY KOMMUNE

Hamarøy Kommune valgte Brainworker AS som leverandør av IBM Connections Cloud for å øke produktiviteten og bedre samhandlingen i kommunen. Brainworker leverte lisenser, motivasjon og opplæring. Hamarøy Kommune er i dag en offisiell referanse for IBM og uttaler at de er svært fornøyd med tilretteleggingen og jobben Brainworker gjorde.

MARINE HARVEST

Marine Harvest er Norges ledende operatør innen marine farming. Da deres research-avdeling opplevde ekstra arbeidspress henvendte de seg til Brainworker for å få hjelp. Det ble etablert et prosjekt for å innføre en ny arbeidsmetodikk etter modellen The New Way To Work. Brainworker leverte analyse av arbeidsvaner, skapte motivasjon og ny fokus hos medarbeiderne, samt opplæring i ny arbeidsmetodikk og personlig oppfølging.

EXHIBITION MANAGEMENT

Konferanse-arrangøren Exhibition Management, kjent for de store og suksessrike Gründermessene, hadde behov for å strømlinjeforme sin salgsprosess og få bedre kontroll over kunder og salgs-muligheter. Etter live demo valgte de Pipeliner CRM etter først å ha sett på en rekke andre løsninger. Brainworker leverte lisenser, skreddersøm og opplæring.

KRISTIAN GERHARD JEBSEN SKIPSREDERI

Da shipping-selskapet Kristian Gerhard Jebsen innførte IBM Connections for noen år siden stod daglig leder i Brainworker AS, Arne Sigurd Rognan Nielsen (da ansatt i IBM), for opplæring og motivasjon av de ansatte både i Bergen og Oslo. Opplæringen ble gjennomført i tett samarbeide med selskapets undervisningsleder og senere overført via video/internett til avdelingskontorene i Manila og Singapore.

TV 2

Da TV 2 ville bytte ut Microsoft SharePoint med IBM Connections for noen år siden stod daglig leder i Brainworker, Arne Sigurd Rognan Nielsen (da ansatt i IBM), for opplæring og motivasjon av de ansatte både i Bergen og Oslo.

CONSCENSIA

Da det danske outsourcing-selskapet Conscensia skulle etablere seg i Norge søkte de hjelp hos Brainworker i forbindelse med informasjonsarbeidet. Brainworker bistod med rådgivning, oversettelser og presse-bistand.

SOLHØI REVISJON

Da revisjons-selskapet Solhøi Revisjon ville endre sin lisens-modell for IBM Domino og IBM Notes valgte de såkalte IBM Dual Entitlement lisenser som gir dem rett til også å ta i bruk IBM Connections Cloud. Brainworker AS ble valgt som rådgiver og lisens-partner.

GEIR MOEN

Da tømrer-firmaet Geir Moen AS i Østfold ville endre sin lisens-modell for IBM Connections Cloudm valgte de Brainworker AS som lisens-partner.

AA ELEKTRO INSTALLASJON

Da Elektro Installasjon AS i Ski ville forbedre samhandlingen og dokument-delingen i selskapet valgte de Box Business og Brainworker AS som lisens-partner.

UMOE MANDAL

Da Umoe Mandal hadde problemer med en konfigurasjon for IBM Domino tok de kontakt med Brainworker Support. I løpet av noen timer var problemet funnet og løst av vår sjefskonsulent.

Share This